clădiri de birouri

Locurile de muncă sănătoase sunt bune pentru afaceri.

Spatiile de lucru din interior fara alergeni, bacterii, viruși și COV în aer contribuie la performanțele, productivitatea și fericirea angajaților.

Eficient, Sigur & Sistem accesibil de purificare a aerului din întregul birou

Plasma Air oferă o soluție cuprinzătoare de calitate a aerului interior pentru clădirile de birouri în care angajații sunt expuși la poluanți periculoși și iritanți precum bacterii, viruși, compuși organici volatili, mirosuri, praf, polen și spori de mucegai. Menținerea unei calități optime a aerului interior la locurile de muncă poate reduce absenteismul, poate îmbunătăți performanța la locul de muncă și poate spori productivitatea. În plus, utilizând procedura IAQ a ASHRAE, inginerii pot aduce economii proprietarilor de clădiri de birouri prin reducerea semnificativa a costurilor de energie și echipamente datorita reducerii admisiei de aer din exterior.

Reduceți admisia de aer din exterior cu până la 75%
Neutralizează alergenii pentru a reduce astmul, durerile de cap, iritarea ochilor și problemele sinusurilor
Îndepărtează bacteriile și virusurile aeriene pentru a ajuta la prevenirea bolilor
Reduceți consumul continuu de energie cu până la 30%
Product Image

Sistemul de aer cu plasmă poate fi ușor încorporat în clădirile de birouri noi sau existente, reducând consumul de energie și oferind angajaților un mediu sănătos și productiv. Produsele Plasma Air pot fi construite pentru a se potrivi oricărei configurații a clădirii, pot utiliza mai puțină energie decât un bec și necesită întreținere puțină sau deloc.

FIND A REP
  • Large virtua logo

    Unitățile VRF au o capacitate limitată de a procesa aerul exterior; pur și simplu nu sunt concepute pentru a gestiona o cantitate mare de aer de aerisire exterior, așa cum este cerut de cod. Aici intervine soluția Plasma Air. Ceea ce vă permite să faceți este să reduceți cantitatea de aer exterior menținând în același timp o calitate acceptabilă a aerului interior.

    -Thomas Pisarek, Owner
    Pisarek Engineering, New Jersey

Contact Us

Learn more about Plasma Air for office buildings and get access to PlasmaSoft, our award-winning IAQ Procedure Software

Abonati-va

Obțineți știri și actualizări despre cele mai noi produse și oferte