Transport

Eliminați gazele, mirosurile și poluanții

Combateți poluarea nocivă a aerului interior în aeroporturi, heliporturi, stații de tren și autobuz.

Accesibil, Sigur & Sistem eficient de purificare a aerului cu terminal complet

Plasma Air oferă o soluție cuprinzătoare de calitate a aerului interior pentru terminalele de transport, cum ar fi aeroporturile, heliporturile, stațiile de metrou, tren și autobuz, în care pasagerii și personalul sunt expuși la poluanți periculoși și iritanți, cum ar fi PM2.5, COV, NOx, SO2 și PAH. care provin din evacuarea vehiculului, emisiile de combustibil, frânele, anvelopele. Acești poluanți pot fi mutați în interior prin sistemele de ventilație pentru a fi inhalați sau înghițiți, ducând la posibile probleme de sănătate. Purificarea aerului interior joacă un rol critic în protejarea sănătății și siguranței pasagerilor și a personalului.

Reduceți bacteriile & Viruși pentru prevenirea bolilor
Atenuează mirosul pentru a îmbunătăți mediul interior
Neutralizează COV-urile pentru a preveni durerile de cap & iritarea
Reduceți materia particulelor pentru a preveni afecțiunile respiratorii
Product Image

Soluțiile Plasma Air au fost implementate cu succes în mai multe aeroporturi, heliporturi și stații de cale ferată pentru a îmbunătăți IAQ și a asigura sănătatea, siguranța și experiența pozitivă a călătorilor, echipajului de zbor și angajaților. Echipamentele de ionizare cu aer plasmatic sunt montate de obicei în sistemul central de aer condiționat; fie în unitatea de tratare a aerului în sine, fie pe conducta principală de alimentare.

Vedeți soluțiile
  • Large lax

    Având cel mai mare volum de clienți și zboruri din țară, terminalele noastre de la LAX erau deseori saturate cu vapori nedorite, mirosuri și alți poluanți din aer. Odată ce am instalat sistemul Plasma Air, toate aceste probleme au dispărut. Reclamațiile clienților noștri sunt la un nivel minim.

    -
    Tom Bradley Terminal, Los Angeles International Airport

Contact Us

Learn more about Plasma Air for office buildings and get access to PlasmaSoft, our award-winning IAQ Procedure Software

Abonati-va

Obțineți știri și actualizări despre cele mai noi produse și oferte