Cultivatori de legume in sere

Aer curat. Legume curate.

Oferiți plantelor dvs. aerul din natura curatat cu tehnologia de ionizare bipolară instalată în sistemul dvs. HVAC. Plantele dvs. vor creste sanatos și la fel și afacerea dvs.

Eficient, sigur & Sistem accesibil de purificare a aerului pentru sere

Controlează mucegaiul pentru a crește randamentul și calitatea legumelor
Controlează mirosul pentru a evita eventualele amenzi
Controlați bacteriile pentru a îmbunătăți rezultatele testelor microbiene
Cannabis Product Image

Tehnologia de ionizare bipolară Plasma Air rezolvă dilema cultivatorului de legume in sere. Ionii emiși de unități tratează aerul direct în camera de creștere - controlând mucegaiul, mirosurile, COV-urile și bacteriile fără subproduse nocive. Tehnologia accesibilă a Plasma Air poate fi adăugată cu ușurință la sistemele dvs. HVAC existente

Vezi produsele noastre
 • Large soulshine logo

  Când deschideți ușa camerei Plasma Air, acesta are cu siguranță un miros mai proaspăt, în comparație cu mirosul învechit și mucegăit pe care îl au celelalte camere. (Am observat și) o plantă mai sănătoasă - o floare mai frumoasă în jur. Dar cea mai dramatică diferență a fost în scurgerea „substanțial mai curată”.

  -Frank Lane, Lead Grower
  Soulshine Cannabis, Washington
 • Large garden

  Plasma Air este una dintre cheile pentru realizarea și menținerea unei potențe ridicate și a unui randament peste medie pentru fiecare lumină de creștere. Iar pe termen lung, ionizarea este mai rentabilă.

  -Willy Gardiner
  The Garden Grow Company, Colorado
 • Large leiffa

  Am petrecut luni întregi cercetând și am vorbit cu alți patru cultivatori. Știu că aceasta este o tehnologie reală. Am verificat-o cât de tare poți. Oamenii intră în cameră și spun „Wow - mirosul pur și simplu nu există.” Puteți pur și simplu să intrați și să știți că tehnologia funcționează.

  -Patrick Campbell, Operations Manager
  Leiffa, Lakewood, CO
 • Large planethvac

  Diferența nivelurilor de miros interioare între o instalație care fusese tratată cu Plasma Air și una care folosea tehnologie alternativă a fost la fel de simplă ca buna ziua. Lipsa mirosurilor, a mucegaiului, a ciupercilor și a altor contaminanți contribuie la o mai bună calitate, cantitate și randament al culturii.

  -Jason Butcher, Contractor
  Planet HVAC, Oregon
 • Large achr news logo

  Dacă cultivatorii de canabis trebuie să înlăture mirosurile și COV-urile ofensatoare, oferind în același timp un mediu de creștere ideal, această tehnologie unică și accesibilă este calea de urmat.

  -Gordon White, Web Editor
  The ACHR NEWS

Urmăriți cum Plasma Air previne creșterea mucegaiului

  Urmăriți cum Plasma Air previne creșterea mucegaiului timp de 6 zile, într-un experiment de laborator controlat.

>

Sunteți interesat de o soluție personalizată pentru cazinoul dvs.?

Obțineți o ofertă

Abonati-va

Obțineți știri și actualizări despre cele mai noi produse și oferte

Urmareste-ne!