Camine de batrani & Centre de ingrijire a sanatatii

Aer curat pentru o mai bună îngrijire a sănătății

Reduceți infecțiile, focarele și internările. Atenuează mirosul și îmbunătățește calitatea vieții pentru rezidenți și personal.

Purificarea aerului cu facilități complete pentru populațiile vulnerabile

Plasma Air oferă o soluție cuprinzătoare de calitate a aerului interior pentru persoanele în vârstă și alte facilități de asistență medicală în care rezidenții, pacienții și personalul sunt expuși la agenți patogeni și poluanți din aer, cum ar fi bacterii, viruși, compuși organici volatili, mirosuri, praf, polen și spori de mucegai. Menținerea unei calități optime a aerului interior în mediul medical poate reduce ratele de infecții și alergiile, sporind în același timp starea de bine și productivitatea personalului. Plasma Air este instalat în zeci de instituții de trai și asistență medicală pentru vârstnici din toată țara.

Reduceți spitalizările & Cheltuieli mai mici
Reduceți infecția pentru a preveni focarele
Atenuează mirosul pentru a îmbunătăți calitatea vieții
Reduceți particulele pentru a preveni afecțiunile respiratorii
Product Image

Sistemul de aer cu plasmă poate fi încorporat cu ușurință în unități de sănătate mici sau mari, reducând consumul de energie și oferind un mediu interior sănătos pentru rezidenți, pacienți și personal. Produsele Plasma Air pot fi construite pentru a se potrivi oricărei configurații a clădirii, pot utiliza mai puțină energie decât un bec și nu necesită întreținere sau puțină întreținere.

Vedeți soluțiile

Aerul mai curat înseamnă mâini mai curate & Suprafețe

    Plasma Air lucrează direct cu inginerii pentru a instala tehnologia de purificare a aerului în sistemele HVAC ale unităților de sănătate noi și existente. Produsele Plasma Air sunt, de asemenea, vândute ca parte a ecosistemului WellAir împreună cu unități portabile, senzori și software de monitorizare de calitate medicală Novaerus.

Contact Us

Aflați mai multe despre Plasma Air pentru unitățile de sănătate.

Abonati-va

Obțineți știri și actualizări despre cele mai noi produse și oferte