Scoli

Aer curat. Gandire clara.

Un mediu interior sănătos, lipsit de alergeni, bacterii, viruși și COV (compusi organici volatili) în aer, reduce absenteismul și optimizează performanța academică și productivitatea personalului.

Eficient, Sigur & Sistem accesibil de purificare a aerului cu facilități complete

Plasma Air oferă o soluție cuprinzătoare de calitate a aerului interior pentru facilități educaționale în care elevii și personalul sunt expuși la poluanți periculoși și iritanți, cum ar fi bacterii, viruși, compuși organici volatili, mirosuri, praf, polen și spori de mucegai. Menținerea unei calități optime a aerului interior în școli poate reduce absenteismul, poate îmbunătăți performanța academică și poate spori productivitatea elevilor și a personalului. Plasma Air este instalat în sute de școli pe teritoriul SUA.  

Îndepărtează bacteriile și virusurile aeriene pentru a ajuta la prevenirea bolilor
Reduceți consumul de energie cu până la 30%
Reduceți costurile echipamentelor HVAC cu până la 25%
Îndepărtează sporii mucegaiului aerian pentru a preveni colonizarea pe suprafețe
Product Image

Tehnologia Plasma Air poate fi ușor încorporată în facilități educaționale mici sau mari, reducând dimensiunile echipamentelor HVAC, consumul de energie și oferind un mediu sănătos și productiv studenților și personalului. Produsele Plasma Air sunt eficiente pentru ca pot se pot potrivi oricărei configurații a clădirii, au un consum redus de energie( mai putina decât un bec) și pentru ca au costuri de întreținere nesemnificative.

GĂSEȘTE UN REPREZENTANT
 • Large meadowbrook

  Suntem extrem de mulțumiți de alegerea noastră de a instala tehnologia de ionizare bipolară Plasma Air. Acum calitatea aerului nostru depășește așteptările, am economisit costurile noastre de instalare HVAC și continuăm să economisim semnificativ din costurile noastre anuale de energie.

  -Ed Souza, coordonator de proiect
  Districtul școlar Alachua County
 • Large cfb isd 1

  Am încercat totul pentru a elimina un miros îngrozitor într-unul din vestiarele noastre de fotbal când am fost introduși în Plasma Air. Deși oarecum sceptic, produsul a eliminat complet mirosul și a impresionat pe toți cei implicați. Inutil să spun că implementăm tehnologia în celelalte vestiare ale noastre.

  - Specialist în mediu și energie
  Carrolton Farmers Branch ISD
 • Large dorman high

  Imediat după instalarea sistemului Plasma Air în combinația noastră de vestiar fotbal / lacros / fotbal, am primit un apel de la unul dintre antrenorii noștri, îndemnându-mă să vin imediat la școală. Mi-a spus că schimbarea a fost atât de incredibilă, încât trebuie să fiu martor la asta.

  -Mark Kirkland, Director de întreținere & Constructie
  Dorman High School, Roebuck, SC
 • Large scottsdale school

  Serviciul dvs. remarcabil a fost imediat și profesional. Știu că, dacă există vreodată o problemă cu sistemul, o veți corecta. Clienții noștri ne-au complimentat cu privire la calitatea înaltă a aerului. Între timp, vecinii noștri continuă să-și deschidă ușile pentru a atrage aer proaspăt în afacerile lor. Aveți un produs grozav.

  -Wil Berry, Owner/Director
  The Scottsdale School, Arizona
 • Large louisiana university

  Pentru noi a fost extrem de important să implementăm o soluție care să le permită facultăților noastre să continue să folosească tehnici de învățare bazate pe experiență și observație, menținând în același timp un mediu confortabil din punct de vedere fizic. Studenții noștri vin pe primul loc și, cu ajutorul Plasma Air, am reușit să menținem un spațiu pentru experimentare în care elevii să se poată concentra, să învețe și să înflorească.

  -Chief Engineer
  University in Louisiana

Aerul curat închide bucla de control al infecției

  Plasma Air lucrează direct cu inginerii pentru a instala tehnologia de purificare a aerului în sistemele HVAC ale noilor clădiri școlare și modernizări. Produsele Plasma Air sunt, de asemenea, vândute ca parte a ecosistemului WellAir împreună cu unități portabile, senzori și software de monitorizare de calitate medicală Novaerus.

Abonati-va

Obțineți știri și actualizări despre cele mai noi produse și oferte

Urmareste-ne!