Constructii Noi & Modernizari

Reduceți primele costuri și utilizarea energiei

Reduceți dimensiunile echipamentelor HVAC și reduceți consumul de energie prin reducerea aportului de aer exterior în conformitate cu procedura 62Q IAH a standardului ASHRAE.

Eficient, Sigur & Sistem accesibil de purificare a aerului cu facilități complete

Utilizând procedura ASHRAE 62.1 IAQ (IAQP) combinată cu tehnologia Plasma Air, inginerii consultanți pot oferi clienților lor o reducere semnificativă a costurilor, reducerea consumului continuu de energie și o calitate optimă a aerului interior, reducând până la 75% din admisia de aer exterior. Plasma Air își ia timpul și presupunerile din utilizarea IAQP pentru proiecte de construcții noi și de modernizare, oferind documentația necesară și accesul gratuit la PlasmaSoft - software-ul nostru premiat pentru efectuarea calculelor IAQ și generarea specificațiilor asociate.

Îndepărtează bacteriile și virusurile aeriene pentru a ajuta la prevenirea bolilor
Reduceți consumul de energie cu până la 30%
Reduceți costurile echipamentelor HVAC cu până la 25%
Îndepărtează sporii mucegaiului aerian pentru a preveni colonizarea pe suprafețe
Product Image

Clădirile cu densitate ridicată de ocupanți sunt candidații ideali pentru procedura ASHRAE IAQ. Echipamentele Plasma Air se instalează cu ușurință în conductele de alimentare cu aer sau în dispozitivul de manipulare a aerului, astfel încât nu sunt necesare dispoziții speciale. Ionizatoarele folosesc doar câțiva wați de putere și nu există nicio cădere de presiune de care să vă faceți griji. În plus față de calculele procedurii ASHRAE IAQ, oferim, de asemenea, specificații de proiect, programe de ionizare, desene CAD și asistența noastră inginerească internă, contactându-ne sau cel mai apropiat distribuitor de aer cu plasmă.

GĂSEȘTE UN REPREZENTANT
 • Large atlas logo

  Înainte de software-ul PlasmaSoft IAQP, nu am putut efectua calcule ale procedurii de calitate a aerului interior (IAQP), ceea ce înseamnă că mulți dintre clienții noștri au fost nevoiți să se bazeze pe metoda costisitoare a ratei de ventilație. Acest lucru a dus la proprietarii și operatorii de clădiri folosind mai mult aer exterior decât era necesar pentru a menține conformitatea ASHRAE. PlasmaSoft® oferă o soluție la cheie, ușor de utilizat, pentru executarea calculelor complexe cerute de IAQP.

  -John Bruno
  Atlas Design & Engineering, Fort Myers, FL
 • Large virtua logo

  Unitățile VRF au o capacitate limitată de a procesa aerul exterior; pur și simplu nu sunt concepute pentru a gestiona o cantitate mare de aer de aerisire exterior, așa cum este cerut de cod. Aici intervine soluția Plasma Air. Ceea ce vă permite să faceți este să reduceți cantitatea de aer exterior menținând în același timp o calitate acceptabilă a aerului interior.

  -Thomas Pisarek, Owner
  Pisarek Engineering, New Jersey
 • Large bgw logo

  Am proiectat zeci de școli și biserici care folosesc sistemul Plasma Air pentru a îndeplini cerințele procedurii IAQ a ASHRAE. În plus față de feedback-ul pozitiv cu privire la calitatea aerului, am economisit clienților noștri milioane de dolari în costuri de construcție și economii continue de energie.

  -Chief Mechanical Engineer
  BGW Services, Inc.

Aerul curat închide bucla de control al infecției

  Plasma Air lucrează direct cu inginerii pentru a instala tehnologia de purificare a aerului în sistemele HVAC ale noilor clădiri școlare și modernizări. Produsele Plasma Air sunt, de asemenea, vândute ca parte a ecosistemului WellAir împreună cu unități portabile, senzori și software de monitorizare de calitate medicală Novaerus.

Contact Us

Learn more about Plasma Air for schools and get access to PlasmaSoft, our award-winning IAQ Procedure Software

Abonati-va

Obțineți știri și actualizări despre cele mai noi produse și oferte

Urmareste-ne!