Despre Plasma Air

Suntem reprezentantii exclusivi ai Plasma Air International in Romania!
Din 2007, produsele Plasma Air au fost utilizate în mii de proiecte din întreaga lume.

Xl plasma air logo  1
ce facem

Purificare proactivă a aerului pentru toate clădirile.

Plasma Air fabrica produse care purifică aerul în spațiile ocupate - acolo unde este cel mai necesar - rezultând medii interioare sănătoase, eficiente din punct de vedere energetic, în clădiri comerciale, instituționale, industriale și rezidențiale. Compania folosește o tehnologie de ionizare bipolară extrem de eficientă, care sprijină comunitatea de ingineri care utilizeaza procedura ASHRAE - Standard 62.1 IAQ pentru a reduce admisia de aer din exterior.

cine suntem

Un ecosistem pentru un aer interior sănătos.

Plasma Air face parte din WellAir, o companie irlandeză cu misiunea de a crea spații interioare productive, sănătoase, eficiente din punct de vedere energetic, fără poluanți care provoacă infecții, alergii, astm și iritații. WellAir Solutions este un model de ecosistem care combină Novaerus unități portabile de dezinfecție a aerului de calitate medicală,Plasma Air dispozitive de purificare a aerului HVAC, senzori de calitate a aerului interior (IAQ) și software de monitorizare.

Aflați mai multe despre WellAir
Xl wellair logo  3

Relații Clienți

Vă rugăm să completați formularul sau să ne contactați direct:

Mobil: +40 731 009 281

Email: bogdan@plasma-air.ro

Plasma Air, Romania
CCIR Business Center
Bd. Octavian Goga nr. 2
București 030982, România

Contacteaza-ne


Vrei să lucrezi cu noi?

Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care produsele Plasma Air pot îmbunătăți calitatea aerului interior pentru afacerea dvs., vă pot completa portofoliul de produse sau pot beneficia de proiectele de construcție ale clienților dvs., va stam la dispozitie.

Parteneriat cu noi

Abonati-va

Obțineți știri și actualizări despre cele mai noi produse și oferte